• Heembadweg 45
  • 9561 CS Ter Apel

St. Manege Ter Apel

Stichting Manege Ter Apel beheert het gebouw “Manege de Kraalhoeve” en de manege pony’s/ paarden die hier gestald zijn. Deze manege pony’s en paarden worden op meerdere dagen ingezet tijdens manege lessen waarbij beginnende en meer gevorderde ruiters van gediplomeerde instructie les kunnen krijgen. In beginsel waren deze lessen vooral bedoeld om ook nieuwe leden bij de ponyclub en rijvereniging te krijgen. Ondanks dat dit natuurlijk nog steeds geldig is, zien we ook dat er veel ruiters blijvend gebruik maken van een manegepony en dat de doorstroming naar de PV wisselend is.

De Stichting is tevens het aanspreekpunt voor de verhuur van stallen in dezelfde accommodatie. Mensen die niet zelf over een stallingsmogelijkheid aan huis beschikken, kunnen hun viervoeter bij ons stallen. In dat geval word je ook lid van PV de Kloosterruiters.

In samenwerking met de Paardensport Vereniging worden meerdere wedstrijden en andere activiteiten georganiseerd. Hoewel zij daartoe juridisch niet verplicht is, legt het bestuur van de Stichting Manege Ter Apel na afloop van het boekjaar rekening en verantwoording af aan de Algemene Vergadering van bestuur en leden van de P.V .De Kloosterruiters.

Copyright 2020 pvdekloosterruiters.nl - Realisatie door OnlineBouwers