• Heembadweg 45
  • 9561 CS Ter Apel

Welkom bij onze menclub in 't Span

Elke donderavond  van 18:30 tot 21:30 is er de mogelijkheid om les te nemen met je paard bij onze menclub. Je hoeft zelf niet te beschikken over een menwagen. Voor €50,- euro per jaar kun je in de lessen een menwagen van de club gebruiken. In de lessen zijn maximaal 4 aanspanningen aanwezig en er is 3 kwartier les. De leden bestaan uit een gevarieerd gezelschap; mannen, vrouwen, jong en oud. De lessen worden verzorgd door Xander Tuitjer.

We zouden het leuk vinden als we iets meer paardenliefhebbers warm kunnen krijgen voor onze mensport. Als je belangstelling hebt kun je proeflessen krijgen en dan besluiten of je wel of geen lid wilt worden van de vereniging. Kom gewoon een keertje langs om te kijken tijdens de lessen!

Naast de lessen die we volgen, maken we ook wel buitenritten, organiseren we een BBQ, kaart-sjoelavond en nog allerlei andere gezellige activiteiten. Uiteraard is men vrij om hier aan deel te nemen.

Ook kan men alleen men-fan worden en aan alle activiteiten meedoen voor €25,- euro per jaar.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten, dan kan je contact opnemen met:

A. Brinks: 0599-581972 of met Astrid Vis: 0031637173589 Zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Info over de kosten kunt u vinden onder het menu: Lidmaatschap en kosten

Copyright 2020 pvdekloosterruiters.nl - Realisatie door OnlineBouwers